5-1 Bundel Siswa - 3 Kursus Musik, 2 Kursus Tari - Tolerant Planet
5-1 Bundel Siswa - 3 Kursus Musik, 2 Kursus Tari - Tolerant Planet
  • Load image into Gallery viewer, 5-1 Bundel Siswa - 3 Kursus Musik, 2 Kursus Tari - Tolerant Planet
  • Load image into Gallery viewer, 5-1 Bundel Siswa - 3 Kursus Musik, 2 Kursus Tari - Tolerant Planet

5-1 Bundel Siswa - 3 Kursus Musik, 2 Kursus Tari

Reguler regane
$ 300.00
Harga jual
$ 300.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Paket Kursus Siswa 5-1!


Dibuat khusus kanggo siswa, 5 kursus sing diwenehake karo rega sing paling istimewa.
3 Kursus Musik:

- kabeh kursus luwih saka 15 sesi sing beda.



- Perjalanan Musik Klasik Melalui Era
- Harmoni saka saindenging Dunia
- Blast Karir: cara nggawe Ekspresi Digital Sampeyan

utawa

- Irama: Kepiye Irama ing saindenging jagad iki saben dina diekspresikake.



2 Kursus Tari:

2 Kursus tari diajokake dening balerina profesional, koreografer, lan penari jazz.

Priksa video kita kene