Sebuah Panduan Musik Melalui Era - Tolerant Planet

Sebuah Panduan Musik Melalui Era

Reguler regane
$ 120.00
Harga jual
$ 120.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Kursus iki ngemot pandhuan liwat macem-macem jinis musik klasik, kanggo kita ndeleng musik kasebut wis digawe kanthi jiwa kita! Kursus iki uga kalebu dhaptar mendengarkan sing menehi inspirasi.

Tolerant Planet didedikasikan kanggo ngatur harmoni pendhidhikan wanita kulit kanthi politik, lan finansial.

Musik wis digunakake minangka bentuk hiburan sajrone sejarah, nanging saiki Sampeyan musik uga bisa digunakake kanggo ningkatake fungsi otak lan relaksasi? ya, sampeyan ora salah krungu. Struktur lan nada lambat saka sawetara musik klasik, utamane, efek sing digawe nyenengake kanggo pendengarnya. Iki amarga pelepasan dopamin sing kalebu bahan kimia bahagia ing awak sing ningkatake swasana ati kanggo wong liya lan uga melu stres pelepasan.



Kanthi kedamaian lan getaran alam ing pucuk pimpinan, Tolerant Planet LTD wis diterbitake kanggo penulis, wirausahawan, lan ahli riset sing menehi inspirasi kanggo nulis kursus kanggo umat manungsa, minangka mata pelajaran sing nggawe rias toleransi kanggo terus ing dheweke dhewe lan kabeh liyane.

Cintai planet kita, Cintai rakyat kita.