Burger gonjang-ganjing lan kentang goreng - tanpa Pati, Karusakan, lan Petrol. Dadi Pangowahan! - Planet Tolerant
Burger gonjang-ganjing lan kentang goreng - tanpa Pati, Karusakan, lan Petrol. Dadi Pangowahan! - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Burgers goyang lan kentang goreng - tanpa Pati, Karusakan, lan Petrol. Dadi Pangowahan! - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Burgers goyang lan kentang goreng - tanpa Pati, Karusakan, lan Petrol. Dadi Pangowahan! - Planet Tolerant

Burger gonjang-ganjing lan kentang goreng - tanpa Pati, Karusakan, lan Petrol. Dadi Pangowahan!

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Burger Shakes lan kentang goreng - tanpa pati, karusakan, lan bensin. Dadi Pangowahan.

Amarga "Burger gonjang-ganjing lan kentang goreng minangka bagean saka URIP ..." Mbusak cemilan kasebut lan Dadi pangowahan sing sampeyan kepengini bisa urip dawa umure. Gabung karo Pesta lan ganti pola pikir Snacks sampeyan, kanthi nggawe alternatif vegan kanggo njaga burger / guncangan / kentang goreng ing wayah wengi, Seger, lan Urip!

Priksa video kita kene.