5-1 Pacote de estudantes - 3 kubah, 2 kuta lance - Tolerant Planet
5-1 Pacote de estudantes - 3 kubah, 2 kuta lance - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang panampil Galeri, 5-1 Pacote de estudantes - 3 kiriman gambar, 2 kurs lan degan - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang panampil Galeri, 5-1 Pacote de estudantes - 3 kiriman gambar, 2 kurs lan degan - Tolerant Planet

5-1 Pacote de estudantes - 3 kutang saka música, 2 kiriman saka lança

Reguler regane
$ 300.00
Harga jual
$ 300.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

 Um pacote de cursos para alunos 5-1!

Panjaluk khusus kanggo para siswa, paling ora 5 pilihan kanggo sampeyan kanthi khusus.
3 musik kursos:

- kudu diwenehi 15 pilihan ing saben dina.
- Uma jornada de música clássica através das eras
- Harmonia saka donya
- Informasi babagan mobil: Express Express Digital

ou

- Ritmo: como utawa ritmo sing bisa digunakake kanggo nggawe sampeyan nggunakake layanan iki.

2 kurs de dança:

2 Cursos de dança ministrados por bailarinas profissionais, inti kanggo komunikasi lan jazz.

Priksa video kita kene