PANCAKES impen kunci-kunci kayektenan - Tolerant Planet

PANCAKES impen kunci-kunci kayektenan

Reguler regane
$ 25.00
Harga jual
$ 25.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

PANCAKES - Hallucination Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake

Isolasi mandhiri sajrone COVID, krisis lan karantina…. Halusinasi ORA ORA… utawa malihake halusinasi sampeyan dadi pancake (lan jinis sarapan liyane sing nyenengake) dadi impen. Gabung ing pesta kasebut kanthi sinau macem-macem ide, resep, lan rasa sing cocog karo kulawarga lan kanca-kanca sing apik. Vegan, bebas gluten, lan seneng banget!