Pandhuan Musical Liwat Era - Planet Tolerant

Pandhuan Musical Liwat era

Reguler regane
$ 120.00
Harga jual
$ 120.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Kursus iki ngemot pandhuan sajrone jaman macem-macem jinis musik klasik, supaya bisa dingerteni kepiye evolusi karo jiwa kita! Kursus iki uga kalebu dhaptar ngrungokake sing menehi inspirasi.

Tolerant Planet darmabakti kanggo dhukungan kanthi harmoni kanggo para wanita pendhidhikan warna ing politik, lan finansial. 

Musik wis digunakake minangka hiburan sajrone sejarah, nanging apa sampeyan ngerti uga bisa digunakake kanggo nambah fungsi otak lan santai? Ya, sampeyan ngrungokake bener. Struktur lan lagu sing alon kanggo musik klasik sing biasane, khusus sing nggawe efek tenang kanggo pamireng. Iki amarga pelepasan dopamin sing minangka bahan kimia alami awak sing bisa nambah swasana ati lan uga ngalangi stres.

 

Kanthi ketenangan lan geter alam ing pucuk utama, Tolerant Planet LTD nglumpukake para panulis, pengusaha, lan keahlian peneliti sing inspirasi kanggo nulis kursus kanggo manungsa, ing subyek sing nggawe roso toleransi berkelanjutan ing awake dhewe lan liyane.

Seneng planet kita, tresna marang bangsane.