CURA e CRIATIVIDADE INTUITIVA - Planet Tolerant

CURA lan KRIATIVIDADE INTUITIVA

Reguler regane
$ 100.00
Harga jual
$ 100.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

O proses sing dienggo kanggo ngrampungake, ngrampungake; contra a restauração da saúde de todo o seu ser. Nossos corpos são dotados de habilidades extraordinárias para curar a nós mesmos. Somos energia lan podemos curar a mesmos lan ora bisa digunakake. Este curso tem uma bela perspectiva e orienta minangka energias de cura eo trabalho energético. Yen sampeyan milih modhal kaya ngono, njlentrehake minangka invester maneiras pelas quais você pode curar a si mesmo e criar bem-estar.

Priksa kabeh preparat utawa terreno para aura. A magia da intuição é ela meksa mbahas apa sing dienggo ing wektu sing padha, ing wektu sing padha. A intuição é nosso direito de nascença, disponível para todos. Wusana miturut pangandikan sing paling penting kanggo nggunakake putra-putra, panganggo saka para ahli waris sing ditrapake kanggo para guru.

Planet Toleransi bisa uga nggawe harmoniosamente sing bisa didhukung kanggo ngrampungake lan ngrampungake.

Kita bakal ngerti babagan alam, ora ana komando, sawijining Planet Tolerant LTD sing bisa digunakake, sing menehi inspirasi kanggo inspirasi eskrever kanggo humanidade, sing bisa ngupayakake kabeh proses sing bisa ditrapake kanggo entuk manfaat saka organisasi kasebut.

Dadi rencana, lan liya-liyane.


https://www.facebook.com/TolerantPlanetLTD
https://www.instagram.com/tolerantplanet
https://www.pinterest.pt/Tolerantplanet