Cepet Dadi Sugih: Kreatif lan Sadhar - Planet Tolerant
Cepet Dadi Sugih: Kreatif lan Sadhar - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Cepet Sugih: Kreatif lan Sadhar - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Cepet Sugih: Kreatif lan Sadhar - Planet Tolerant

Cepet Dadi Sugih: Kreatif lan Sadhar

Reguler regane
$ 25.00
Harga jual
$ 25.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Cepet Dadi Sugih: Kreatif lan Sadhar
Mindset Dhuwit lan Penciptaan Kasugihan:

Wong sing sugih bakal dadi sugih, dene wong sing dadi sugih mung bakal suwe, nganti enteke entek. Bedane sederhana ing antarane wong sugih karo wong sing sugih yaiku wong sing sugih duwe bandha sing lestari.
Cara paling gampang kanggo mbangun bandha yaiku kanthi ngasilake nilai kanggo wong liya. Sampeyan ora mung nguntungake kanggo wong liya, nanging kasugihan sejati yaiku kemampuan urip kanthi syarat dhewe. Iku kebebasan!
Apa sampeyan siyap ngerti wujud Kasugihan, Kesehatan, Katresnan, lan Imbangan murni sing paling apik sing narik sampeyan? Kepiye carane kekayaan digawe? Apa aturane kanggo narik bandha? Kepiye carane aku bisa dadi negara sing dhuwit saya magnetik?