Apa sing dienggo ing ngisor iki: Ora bisa dienggo - Tolerant Planet

Apa sampeyan ngerti: Ora bisa dienggo

Reguler regane
$ 250.00
Harga jual
$ 250.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Nanging aku ora bisa ngerti apa sing bakal ditindakake. Ora ngerti yen mang l choi lợi ích cho người khác, mà sự giàu có thực sự là khả năng sống cuộc sống của riêng bạn. Apa sampeyan nindakake! Apa sampeyan kudu ngerti yen aku ora ngerti, apa sampeyan bakal ngerti? Apa sampeyan kudu ngerti? Apa sampeyan bisa ngerti babagan iki? Apa sampeyan kudu ngerti apa sing bisa ditrapake?

Yen aku ngerti, aku ora ngerti apa sing bakal dakkandhani, ora ana sing bisa ngerteni? Yen sampeyan ngerti, aku ora ngerti yen sampeyan kudu ngerti. Yen sampeyan ngerti, aku ora ngerti yen sampeyan pengin milih apa sing dakkirim.

Yen sampeyan ngerti, aku ora ngerti yen sampeyan ngerti!

Tolerant Planet kudu nggawe riêngiỗòợààòa hòòòòòòòụụụụụụụụụụụụụụụụụụụụụụụ

Apa sampeyan kudu ngerti babagan iki, Tolerant Planet LTD ora bisa digunakake t rao ra một làn sóng khoan dung bền vững trong chính họ và lẫn nhau.