CURACIÓN Y CREATIVIDAD INTUITIVA - Planet Tolerant

CURACIÓN Y CREATIVIDAD INTUITIVA

Reguler regane
$ 100.00
Harga jual
$ 100.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

El proceso de volverse sano, ngrampungake utawa ngrampungake; contiene devolver la salud lan todo tu ser. Waca sing paling penting kanggo ngrampungake sumber daya tambahan kanggo ngrancang lan ngrancang sifat umum. Sampeyan bisa nemokake podemos kanthi cara sing padha kaya sing ditemtokake. Este curso tiene una hermosa perspectiva y guía hacia las energías curativas y el trabajo energético. Sampeyan ora bisa ngerteni cara sing modhal, sing njlentrehake kanthi akeh formasi sing bisa digunakake kanggo nggawe bienestar.

Sampeyan bisa nggawe escenario kanggo kursus. Iki minangka pandhuan sing bisa ditindakake kanthi nyata, ing saindenging jagad. Ora bisa digunakake kanggo ngrampungake, ora bisa dituduhake. Medida que desarrolle el hábito de recordar sueños, podrá beneficiarse de esta forma de curación.

Tolerant Planet minangka pandhuan sing apik kanggo pendhidhikan kanthi warna lan polinan lan finanzas.

Minangka pangembangan sing umum, Timer Planet LTD sing dienggo bareng karo para escritores, peneliti sing menehi inspirasi kanggo njlentrehake kutipan para manungsa, kanggo nggawe ilham lan toleransi sing ora bisa dingerteni.

Ana planet nuestro, lan nuestra gente.