Healing Swara lan Harmonies - Planet Tolerant
Healing Swara lan Harmonies - Planet Tolerant
Healing Swara lan Harmonies - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Swara Healing lan Harmonies - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Swara Healing lan Harmonies - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Swara Healing lan Harmonies - Planet Tolerant

Healing Swara lan Harmonies

Reguler regane
$ 12.00
Harga jual
$ 12.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Obat geter kuna digunakake kanggo nggawe tenang lan mbukak ati. Nada & swara nggawe gelombang geter sing ngobati sing nambah aliran energi alami, sing mbukak lan kalibrasi maneh medan daya magnetik (aura) awak lan ndhukung pelepasan ing level seluler. Lebokake jiwamu nganggo getaran mangkuk kristal sing nyemburakake, mangkuk meditasi Tibet & garpu tuning khusus.

Kursus iki kalebu harmoni budaya sing beda-beda sing nganggep musik minangka obat. Tangi kanthi inti murni lan ningkatake total kesehatan. Rasakake geter sing marasake awakmu!