Sons de cura e harmonias - Planet Tolerant

Anak-anak saka bocah-bocah sing cilaka

Reguler regane
$ 150.00
Harga jual
$ 150.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Umpama nggunakake semangat kanggo nggunakake alat sing bisa digunakake kanthi luwih becik. Wis pirang-pirang taun kepungkur, bocah-bocah padha ngerti babagan budaya alami, sing bisa mbahas babagan kemah-kemah sing nggawe corpo (aura) lan apike libração kanggo umume selular. Infunda sua alma com minangka vibrações restauradoras de taças de cristal, taças de meditação tibetana e diapasões especializados.

Sampeyan bisa uga duwe harmonias deferentes culturas sing bakal dianggep minangka salah sawijining kurva. Desperte em pura essência e melhore seu bem-estar total. Sinta minangka vibrações de cura!

O Planet Toleransi bisa uga nggawe harmoniosamente sing bisa mbantu para siswa lan para filsafat sing bakal digawe.

Apa sing dienggo dening alam ing donya, minangka Tolerant Planet LTD sing dienggo dadi escritores, sing menehi inspirasi kanggo inspirasi eskrever kanggo humanidade, sing bisa ngupayakake kabeh proses sing bisa ditrapake.

Dadi rencana, lan liya-liyane.