Bagaimana Berbicara dengan Alam Semesta - Planet Tolerant

Bagaimana Berbicara dengan Alam Semesta

Reguler regane
$ 45.00
Harga jual
$ 45.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

 

Alam semesta tertarik karo sampeyan, ora entuk prestasi Sampeyan. Nanging liwat ati kita, kita bisa entuk apa wae! Dunia kita menehi kita akeh kesempatan kanggo ningkatake kecerdasan kita, lan liwat kursus iki, kita bisa sinau kanggo ningkatake kecerdasan kita kanthi bahasa kita. Kita bakal entuk, kanthi dhukungan energi universal, kabeh sing dadi urip nyata: Cinta Tanpa Syarat.

Babagan cara nemokake katresnan ing ati kita lan kesediaan kanggo nggawe bebarengan karo alam semesta! Menemukan kabar baik ing kursus iki, yen kita kabeh duwe warna biru alam semesta ing awake dhewe! Akses pencapaian Sampeyan liwat komunikasi karo alam semesta karo cara sing durung sampeyan miliki sadurunge.

Sampeyan mesthi mikir saiki - apa ana cara kanggo JELEK? Tentu saja. Percayalah, Iki mesthi seni. Kaya nganyam keranjang. Kanggo nggawe luwih akeh kelimpahan kanggo urip Sampeyan, sampeyan kudu siap kanggo MENCARI hubungan sing luwih apik karo Semesta.

Penyembuhan lan Kreativitas Intuitif

Tolerant Planet didedikasikan kanggo ngatur harmoni pendhidhikan wanita kulit kanthi politik, lan finansial.

Kanthi kedamaian lan getaran alam ing pucuk pimpinan, Tolerant Planet LTD wis diterbitake kanggo penulis, wirausahawan, lan ahli riset sing menehi inspirasi kanggo nulis kursus kanggo umat manungsa, minangka mata pelajaran sing nggawe rias toleransi kanggo terus ing dheweke dhewe lan kabeh liyane.

Cintai planet kita, Cintai rakyat kita.