BUNDLE SENIOR: 5-1: 3 kursus lan 2 kursus kanggo bal-balan 1 prix! Achetez ce bundle pour seulement 300,00 $ - Tolerant Planet

BUNDLE SENIOR: 5-1: 3 kursus lan 2 kursus kanggo bal-balan 1 prix! Achetez ce bundle pour seulement 300,00 $

Reguler regane
$ 300.00
Harga jual
$ 300.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Paket Kursus Senior 5-1!


Dibuat khusus kanggo manula, 5 kursus sing diwenehake karo rega sing paling istimewa.
3 Kursus Musik:

- kabeh kursus luwih saka 15 sesi sing beda.
- Perjalanan Musik Klasik Melalui Era
- Harmoni saka saindenging Dunia
- Irama: Kepiye Irama ing saindenging jagad iki saben dina diekspresikake.



2 Kursus Tari:

2 Kursus tari diajokake dening balerina profesional, koreografer, lan penari jazz.

 

Priksa video kita kene