PANCAKES - Halusinasi Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake - Tolerant Planet
PANCAKES - Halusinasi Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake - Tolerant Planet
PANCAKES - Halusinasi Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, PANCAKES - Halusinasi Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, PANCAKES - Halusinasi Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, PANCAKES - Halusinasi Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake - Tolerant Planet

PANCAKES - Hallucination Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Isolasi awake dhewe sajrone krisis COVID lan karantina…. Halusinasi ORA ORA… utawa ganti halusinasi sampeyan dadi pancake (lan jinis sarapan liyane sing nyenengake). Ora ana sing bisa nandhingake rasa pancake kanggo sarapan. Ningkatake meja sarapan kanthi nyoba pancake vegan sing sehat. iki pancake vegan paling apik ora mung bebas gluten, nanging uga eksperimen lan enak. Coba resep kanggo pancake vegan gampang saiki lan gawe esuk sampeyan luwih cerah tinimbang sadurunge. Vegan, Bebas Gluten lan Nyintai!

Priksa video kita kene