PACOTE SENIOR: 5-1: 3 klaim lan 2 kurs saka lan agrupado kanggo preço! Komponen bisa digunakake ing $ 300,00 - Tolerant Planet

PACOTE SENIOR: 5-1: 3 klaim lan 2 kurs saka lan agrupado kanggo preço! Compre este pacote kanggo apenas $ 300,00

Reguler regane
$ 300.00
Harga jual
$ 300.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

 Um pacote de curso kanggo idosos 5-1!

Kasedhiya khusus kanggo para ahli budaya, kalebu 5 kurs sing paling apik kanggo sampeyan kanthi khusus.
3 musik kursos:

- kudu diwenehi 15 pilihan ing saben dina.

- Uma jornada de música clássica através das eras

- Harmonias de todo o mundo- Ritmo: como utawa ritmo de todo o world to expressa na vida diária.

2 kurs de dança:

2 Cursos de dança ministrados por bailarinas profissionais, inti kanggo komunikasi lan jazz.

 

Priksa video kita kene