Kekuwatan Sistem Kepercayaan Kita - Planet Toleransi

Kekuwatan Sistem Kepercayaan Kita

Reguler regane
$ 200.00
Harga jual
$ 200.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Kekuwatan Sistem Kepercayaan Kita

Sistem kapercayan kita minangka kekuwatan sing ora bisa ditemokake ing mburi tumindak. Apa sing dipercaya nggawe apa sing kita lakoni, lan apa sing kita lakoni bakal nemtokake apa sing bakal dipikolehi. Sistem kapercayan kita minangka salah sawijining kekuwatan paling kuat sing mengaruhi kabeh keputusan sing dijupuk. Yen kapercayan kuwat, bakal mengaruhi kinerja lan ketahanan kita.

Kepercayaan Kita Dadi Kasunyatan Kita, Penciptaan sistem kapercayan bisa uga diwiwiti karo manungsa. Kemampuan manungsa sing cetha kanggo mikir kanthi abstrak lan komunikasi babagan perkara sing ngluwihi "ing kene lan saiki" bisa uga nyebabake nggawe makhluk sing kebak misterius.

Kursus iki kalebu macem-macem bidang sing bisa dipercaya sistem kapercayan ing saben dinten. Kursus iki bakal mbantu sampeyan ngerti babagan tes otot lan bakal menehi dhaptar kapercayan sing bisa matesi gaya urip sing bisa digunakake!

Kanthi ketenangan lan geter alam ing pucuk utama, Tolerant Planet LTD nglumpukake para panulis, pengusaha, lan keahlian peneliti sing inspirasi kanggo nulis kursus kanggo manungsa, ing subyek sing nggawe roso toleransi berkelanjutan ing awake dhewe lan liyane.

Seneng planet kita, tresna marang bangsane.