Suara Penyembuhan lan Harmoni - Planet Tolerant

Suara Penyembuhan lan Harmoni

Reguler regane
$ 150.00
Harga jual
$ 150.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Obat getaran kuno sing digunakake kanggo mikirake pikiran lan mbukak ati. Nada & suara nggawe gelombang penyembuhan getaran sing ningkatake aliran energi alami, sing mbukak lan mengkalibrasi ulang medan gaya magnet (aura) awak lan ndhukung pelepasan ing level sel. Tanamake jiwa Sampeyan kanthi njaluk bantuan saka mangkuk kristal bernyanyi, mangkene medhis Tibet & garpu tala khusus.

Kursus iki nyebabake harmoni macem-macem budaya sing nggambarake musik minangka penyembuh. Bangun ing esensi murni lan tingkat kesehatan sampeyan. Rasakan getaran panyembuhan!

Tolerant Planet didedikasikan kanggo ngatur harmoni pendhidhikan warna-warni wanita ing bidang politik, lan finansial.

Kanthi kedamaian lan getaran alam ing pucuk pimpinan, Tolerant Planet LTD wis diterbitake kanggo penulis, wirausahawan, lan ahli riset sing menehi inspirasi kanggo nulis kursus kanggo manungsa, minangka mata pelajaran sing nggawe rias toleransi kanggo terus ing awake dhewe lan siji liyane.

Cintai planet kita, Cintai rakyat kita.