Analisis Teknis Pasar Keuangan: Pandhuan Komprehensif Cara Metode lan Aplikasi (Institut Keuangan New York) - Planet Tolerant
Analisis Teknis Pasar Keuangan: Pandhuan Komprehensif Cara Metode lan Aplikasi (Institut Keuangan New York) - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang panampil Galeri, Analisis Teknis Pasar Keuangan: Pandhuan Komprehensif Cara Metode lan Aplikasi (Institut Keuangan New York) - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang panampil Galeri, Analisis Teknis Pasar Keuangan: Pandhuan Komprehensif Cara Metode lan Aplikasi (Institut Keuangan New York) - Planet Tolerant

Analysis Technical saka Financial pasar: A Comprehensive Guide kanggo Metode Trading lan Aplikasi (New York Institute of Finance)

Reguler regane
$ 101.88
Harga jual
$ 101.88
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Referensi sing luar biasa iki wis mulang ewonan pedagang konsep analisis teknis lan aplikasi ing berjangka lan pasar saham. Nyakup perkembangan paling anyar ing teknologi komputer, alat teknis, lan indikator, edhisi kapindho nampilake materi anyar babagan charting candlestick, hubungan antar pasar, saham lan rotasi saham, uga conto lan tokoh canggih. Saka cara maca grafik nganti ngerti indikator lan peran analisis teknis penting ing investasi, para pamaca entuk gambaran lengkap lan bisa diakses babagan bidang analisis teknis, kanthi wigati khusus ing pasar berjangka. Direnovasi lan ditambahi panjaluk jagad finansial saiki, buku iki minangka wacan penting kanggo sapa waé sing kepengin nglacak lan nganalisis prilaku pasar.