Bisnis, Ngapura: Marasake awakmu, Kanthi Laku, Kursus, ing Ajaib. - Planet Tolerant
Bisnis, Ngapura: Marasake awakmu, Kanthi Laku, Kursus, ing Ajaib. - Planet Tolerant
Bisnis, Ngapura: Marasake awakmu, Kanthi Laku, Kursus, ing Ajaib. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Bisnis, Pangapurane: Marasake awakmu, Liwat Praktek, Kursus, ing Ajaib. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Bisnis, Pangapurane: Marasake awakmu, Liwat Praktek, Kursus, ing Ajaib. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Bisnis, Pangapurane: Marasake awakmu, Liwat Praktek, Kursus, ing Ajaib. - Planet Tolerant

Bisnis, Ngapura: Marasake awakmu, Kanthi Laku, Kursus, ing Ajaib.

Reguler regane
$ 25.52
Harga jual
$ 25.52
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Apa yen sampeyan ngerti mung ana siji masalah lan siji solusi kanggo kabeh masalah sing kita alami? Kepiye perdamaian bisa ditindakake ing jagad sing kayane mokal? Kepiye cara ngobati awake dhewe ing jagad sing wabah bunuh diri, depresi, lan bullying cyber dadi rame? Wangsulan kanggo pitakon kasebut lan topik liyane kayata kov-19, masalah urip ireng, parenting, sesambetan lan uga ET, bakal ditemokake ing buku iki, kabeh dibahas sajrone konteks piwulang non-dualistik saka A Kursus in Miracles, ing endi ngapura minangka tema utama kanggo mbantu wong liya supaya bisa tangi saka khayalan pamisahan nganti kasunyatan manawa kita dadi siji ing Gusti Allah utawa Roh.

Ana cara kanggo nindakake pangapura lan nemu katenangan sejati tanpa preduli apa sing kedadeyan ing urip sampeyan utawa ing jagad iki, sing ndadekake sampeyan dadi posisi sing kuat amarga ora dadi efek utawa korban kahanan. Ngerti ngapura lan ngerti cara ngetrapake ing saben dinane bisa nylametake banget!