Revolusi Pemasaran Konteks: Kepiye Motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates. - Planet Tolerant
Revolusi Pemasaran Konteks: Kepiye Motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates. - Planet Tolerant
Revolusi Pemasaran Konteks: Kepiye Motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Revolusi Pemasaran Konteks: Cara Ng motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Revolusi Pemasaran Konteks: Cara Ng motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Revolusi Pemasaran Konteks: Cara Ng motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates. - Planet Tolerant

Revolusi Pemasaran Konteks: Kepiye Motivasi Para Pembeli ing Jaman, Media Tanpa wates.

Reguler regane
$ 32.55
Harga jual
$ 32.55
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

 Nggambar riset anyar lan wawasan anyar babagan psikologi konsumen saiki, Sweezey nemtokake limang unsur kunci konteks. Pengalaman pelanggan kudu:

  • Kasedhiya: Ngewangi wong supaya entuk nilai sing dikarepake saiki
  • Diidinake: Menehi wong sing dijaluk, miturut syarat
  • Pribadi: Ngluwihi carane pribadi babagan cara ngirim pribadi
  • Otentik: Nggabungke swara, empati, lan kongruensi merek kanthi bebarengan
  • Tujuan: Nggawe sambungan sing luwih jero karo merek, ngluwihi produk 

Sweezey nggunakake conto sing jelas kanggo nyorot model pemasaran anyar sing digunakake dening merek kinerja gedhe gedhe lan cilik. Bagean pungkasan buku kasebut ganti dadi eksekusi, nyedhiyakake buku aturan anyar kanggo pemasaran adhedhasar konteks.