A estação de fermentação - Sampeyan bisa nggunakake iki - Planet Tolerant

A estação de fermentação - Sampeyan kudu ngerti

Reguler regane
$ 25.00
Harga jual
$ 25.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Stasiun Fermentasi - Kula lan Gut Kula

Fermentasi anyar SAIKI. Sawetara panganan olahan bisa nindakake jumlah ing usus. Melu pesta kasebut kanthi sinau macem-macem ombenan lan panganan sing bisa difermentasi, nggawe keseimbangan ing usus. Uga resep PUNK sing beda lan cara kreatif kanggo ngenalake panganan sing difermentasi menyang panganan, uga cara fermentasi panganan ing privasi omah sampeyan dhewe! Rasakake keseimbangan sing mbantu GUT, kanca paling apik!

Priksa video kita kene