Una Guía Musical a Través de las Eras - Planet Toleransi

Musical Una Guía a Través de las Eras

Reguler regane
$ 10.00
Harga jual
$ 10.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Ing jaman saiki, sampeyan bakal ngerti apa sing wis ditemtokake ing jaman saiki; sin embargo, sus influencias todavía juegan un papel penting hasta hoy. ¿Apa sampeyan pengin nggawe gerakan iki? ¿Quiénes son los jugadores clave? Apa sampeyan kudu ngerti apa sing ditrapake kanggo sampeyan? Iki minangka buku analisa sing penting kanggo mbahas jaman saiki lan saiki sing bisa ditrapake.