Pizza chay! Đúng rồi. Ững giữ lại - Planet Tolerant
Pizza chay! Đúng rồi. Ững giữ lại - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Pizza chay! Đúng rồi. Ững giữ lại - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Pizza chay! Đúng rồi. Ững giữ lại - Planet Tolerant

Pizza cah! Đúng rồi. Đừng giữ lại

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Pizza Vegan! Bener. Aja Ngempet

Retak Vegan Pizzas sing renyah iku kudu dicoba kanggo kabeh resep ing omah. Melu pesta kasebut kanthi sinau pandhuan utama kanggo Vegan Pizza. Saka ide dhasar sing apik banget kanggo nyenengake keju alternatif! Uga topping sing paling apik sing bisa diimpi vegan babagan ALL DAY LONG. Nganti… Wektu Pizza!

 

 Priksa video kita kene