IKI WULANG KASIH !!! SAVE WITH PROMOCODE: FEB2021

Planet Tolerant

Tresna marang Bangsa Kita. Seneng Planet kita. 

Dolan maring Store

Babagan PLANET TOLERAN

Kanthi tentrem lan geter alam ing pucuk, Planet Tolerant wis nglumpukake panulis, wirausaha, lan peneliti, kanthi inspirasi lan keahliane, kanggo nulis kursus kanggo kabeh manungsa, ing subjek sing nggawe riasan toleransi berkelanjutan ing saindenging jagad kita.

Planet Tolerant digawe kanggo nggayuh pendhidhikan sing luwih jembar babagan subyek kesejahteraan, kanggo saben wong, ras, budaya, agama, lan pandangan dunia tanpa bias. Minangka sinonim kanggo toleransi yaiku multikulturalisme, Planet Tolerant wis narik macem-macem budaya panulis, wirausaha, peneliti lan ahli kanggo nuduhake pengalaman lan ilmu ing kursus. Tujuane yaiku kanggo nambah kesadaran ing subyek sing intuisi, kanggo nggawe efek riak, nggawe kelestarian sing tentrem ing planet iki kanthi ngrasakake kesejahteraan lan keamanan pribadi.

Tolerant Planet wis digawe kanggo nggawe kursus, ebook, buku anak, kurikulum, podcast, musik, lan pelatih. Tujuane yaiku inspirasi katergantungan sing kurang ing model wedi, kemampuan njupuk risiko, lan mulihake motivasi lan semangat, mikir kreatif, lan ketekunan kanggo kabeh wong. Planet Tolerant bangga iku tujuane supaya kabeh wong duwe kesempatan kanggo nemokake kuwalitas dhasar sing padha karo resonansi planet sing tentrem, lan ngasilake getaran alam ing awake dhewe, liwat pendhidhikan dhiri, lan kesadharan kesejahteraan.

Tolerant Planet wis nggawe kursus online ing bidang Keuangan, Kesejahteraan, lan Seni Pertunjukan. Subjek iki uga kasedhiya ing bentuk buku, lan ebook. Planet Tolerant uga wis nggawe merek: Punk Ass Vegan. Tim kreatif wis nggabungake 20 buku masak resep sing beda ing subjek tartamtu, kanggo njaga gaya urip sing nyenengake, nalika nggunakake produk vegan tanpa susu sing luwih sustainable. Ing saben buku ana pandhuan kanggo mupangat kesehatan saka macem-macem ramuan, rempah-rempah, lan sayuran. Planet Tolerant uga nggawe bagean bocah kanthi buku sing dirancang kanggo nuduhake crita yogi saka Brahma lan Maya - tradhisi hindu yaiku rasa tresna dhiri. Bebarengan karo buku kasebut, Planet Tolerant wis nggawe aplikasi afirmasi sing jelas kanggo bocah-bocah.

Planet Tolerant wis nggawe organisasi nirlaba Yayasan RowiePlanet Tolerant nyumbang bagean gedhe saka kekayaan intelektual kanggo yayasan iki. Umume produk sing digawe ing domain Tolerant yaiku kanggo nambah urip kanthi macem-macem cara.   Yayasan Rowie darmabakti kanggo nyedhiyakake beasiswa kanggo pendidikan ing Politik, Keuangan, lan Teknologi. Sinau luwih lengkap ing situs web, utawa temokake ing media sosial lan nyumbang! 

Seneng kita Planet Tolerant toko lan bukak media sosial kanggo kemajuan sing luwih maju!  

Punk Ass Vegan - 20 Resep Cookbook Koleksi! Https: //www.tolerantplanet.com/collections/punk-ass-vegan
Beasiswa www.rowiefoundation.com kanggo pendhidhikan WOC