BITCOIN, lan CRYPTOCURRENCY: Pandhuan Ultimate. - Planet Tolerant

BITCOIN, lan CRYPTOCURRENCY: Pandhuan Ultimate.

Reguler regane
$ 13.00
Harga jual
$ 13.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Pangerten deskriptif babagan teknologi, ing endi nyimpen, kepiye dadi bagean saka jagad anyar iki!

 

Buku kita ngomong babagan a mata uang digital digawe ing Januari 2009, lan wis micu atusan mata uang virtual liyane. Aset digital kasebut nawakake janji biaya transaksi luwih murah tinimbang mekanisme pembayaran online tradisional. Bitcoin dioperasikake dening otoritas terdesentralisasi. Ora ana bitcoin fisik, mung saldo sing disimpen ing buku gedhe ing awan, lan ora diterbitake utawa didhukung dening bank utawa pamrentah apa wae. 

Ebook iki kalebu pandhuan kanggo mbantu sampeyan ngerti aspek kaya-

  • Endi aku ijol-ijolan dhuwit kanggo bitcoin? 
  • Ing endi nyimpen bitcoin?
  • Carane ora iku bisa? 
  • Pandhuan kanggo mata uang crypto.