Bitcoin-Cryptocurrency - Ngerteni Masa Depan. - Planet Tolerant
Bitcoin-Cryptocurrency - Ngerteni Masa Depan. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Bitcoin-Cryptocurrency - Ngerti Masa Depan. - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Bitcoin-Cryptocurrency - Ngerti Masa Depan. - Planet Tolerant

Bitcoin-Cryptocurrency - Ngerteni Masa Depan.

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Bitcoin lan Cryptocurrency - Ngerteni Masa Depan

Teknologi wis ngowahi cara kerja, komunikasi, blanja, lan malah mbayar barang kanggo masarakat. Perusahaan lan konsumen ora mesthi luwih seneng awis, lan tumindak iki menehi pambayaran tanpa kontak. Kanthi gelombang cepet smartphone, konsumen bisa mbayar barang ing dhaptar digital. Saiki, sistem pembayaran anyar muncul: cryptocurrency.