Bitcoin lan Cryptocurrency: Kursus Online nggunakake Dasar-dasar Uang Digital! - Planet Tolerant

Bitcoin lan Cryptocurrency: Kursus Online nggunakake Dasar-dasar Uang Digital!

Reguler regane
$ 45.00
Harga jual
$ 45.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Saya yakin Anda pernah mendengar tentang bitcoin, entah saka teman, internet, utawa berita. Saiki dunia semakin dekat dengan satu sama lain, lan wong-wong saiki luwih akeh kanthi online utawa digital, lintas batas, perubahan sing ora bisa dihindari. Perlahan-lahan luwih akeh negara bakal nggunakake mata uang digital ing pemerintahan lan bank. Yen durung ana negara sing nyebabake, mata uang digital sing ana - Bitcoin. Bitcoin saya akeh digunakake ing masyarakat modern. Iki minangka wektu sing tepat kanggo ndeleng panggunaan apa wae sing bakal dimilih kanggo saben wong. Kursus online iki minangka pengantar sing paling apik babagan mata uang kripto, cara nggunakake lan apa wae sing bisa digunakake. Apa sing bakal ditampa saka kursus iki?