Bitcoin lan Cryptocurrency - Memahami Masa Depan - Planet Tolerant

Bitcoin lan Cryptocurrency - Memahami Masa Depan

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Bitcoin lan Cryptocurrency - Memahami Masa Depan

Teknologi telah mengubah cara orang bekerja, berkomunikasi, berbelanja, lan uga mbayar barang. Perusahaan lan konsumen ora mesthi luwih seneng dhuwit maneh, lan tingkah laku iki bisa dadi sentuhan. Kanthi gelombang cepet smartphone, konsumen bisa mbayar barang kanthi ndhaptar digital. Saiki, sistem pembayaran anyar muncul: cryptocurrency.