Bitcoin e Criptomoeda - Compendendo o Futuro - Planet Tolerant

Bitcoin e Criptomoeda - Compendendo o Futuro

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Bitcoin lan criptomoeda - Compreendendo futuro

Tecnologia bisa nggawe maneira comous minangka pessoas trabalham, se comunicam, fazem compras e até mesmo pagam pelos produtos. Iki minangka conto sing paling disenengi, lan kalebu komportasi sing bisa ditrapake ing kontes kasebut. Nggunakake smartphone paling anyar, sampeyan bisa nggunakake piranti kasebut kanthi otomatis. Sampeyan bisa nggunakake sistem operasi ing ngisor iki: criptomoeda.