Bitcoin lan mata uang kripto: un Cours en ligne sur les bases de l'argent numérique! - Planet Tolerant

Bitcoin lan mata uang kripto: un Cours en ligne sur les bases de l'argent numérique!

Reguler regane
$ 45.00
Harga jual
$ 45.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Yen sampeyan wis nyoba kanggo nggunakake bitcoin, sampeyan bakal entuk layanan, Internet utawa proses nyata. Ora bisa digunakake kanthi apik lan uga tambah apik lan tambah akeh sing bisa digunakake, liwat travers ing ngarep, pangowahan sing ora bisa ditrapake. Lentement, plus plus plus utiliseront les monnaies numériques au sein des gouvernement lan des banques. Yen sampeyan mbayar Bitcoin, sampeyan ora bisa mbayar Bitcoin kanthi Bitcoin.

Bitcoin paling apik ditambah karo macem-macem modernisasi. Sampeyan bisa nggunakake momentum quel quel genre d'utilisations sing ora bisa dilalekake. Kasedhiya kabeh perkenalan sing diwiwiti karo crypto-monnaies, komentar kanggo komentar lan komentar sing digunakake.

Apa sing bisa ditindakake?

Kanggo kursus ing Bitcoin lan crypto-monnaies.
Un livre électronique informative gratuit sur de nombreuses crypto-monnaies populaires.
Yen ora ana pandhuan, des portefeuilles lan des moyens de conserver kanggo crypto-monnaie.
Ora entuk bonus kaping 20 kanggo macem-macem investasi.
Portofolio menehi pandhuan lan pituduh supaya bisa nambah kabeh prentah.
Tolerant Planet kanggo nggabungake harmoniusement kidul kanggo pendhidhikan kanggo femmes de couleur lan politique lan finansial. Aimez notre planète, aimez notre peuple. Avec la paix lan getaran ing alam, Tolerant Planet LTD minangka ahli ilmu pengetahuan, para wirausahawan lan para pengusaha inspirasi sing menehi inspirasi kanggo kursus kanggo mbantu manungsa, lan para pamrentah sing paling penting ora dingerteni awet en eux-mêmes lan entre eux.