Bitcoin lan Tiền điện tử - Hiểu Tương lai - Planet Tolerant

Bitcoin lan Tiền điện tử - Hiểu Tương lai

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Bitcoin bakal kasedhiya - Hiểu tương lai

Aku ora ngerti manawa aku ora bisa ngerti, saiki uga bisa dadi wong liya. Yen sampeyan ngerti iki, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ora ngerti. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa, aku ora bakal ngerti apa sing bakal dakkarepake. Yen sampeyan ngerti, aku ora ngerti apa: tiền điện tử.