Guérison Des Sons lan Des Harmonies - Planet Tolerant

Guérison Des Sons lan Des Harmonies

Reguler regane
$ 10.00
Harga jual
$ 10.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Sampeyan bisa nggunakake alat sing paling apik kanggo ngisi luwih tenang lan luwih becik. Les tonalités lan son créent des ondes de vibration curatives qui augmentent le flux d'énergie naturelle, ce qui ouvre and recalibre le champ de force magnétique (aura) du corps and favourity la libération au niveau cellulaire. Ora bisa digunakake kanthi geter restauratrices des bols chantants en cristal, des bols de méditation tibétains lan des diapasons spécialisés.

Kursus kasebut kalebu harmoni lan budaya sing beda-beda kaya sing dingerteni sadurunge bisa digunakake. Réveillez-vous lan mandhiri ora murni lan total bien-être total. Ressentez les getaran saka guérison!