Penyembuhan lan Kreativitas Intuisi - Planet Tolerant

Penyembuhan lan Kreativitas Intuisi

Reguler regane
$ 100.00
Harga jual
$ 100.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Proses nggawe awak sehat, sehat, utawa sehat; ngemot mulihake sakabehing kesehatan sampeyan. Awak diwenehi kemampuan luar biasa kanggo ngobati awake dhewe. Kita energi lan bisa nindakake marasake awak dhewe uga kanggo wong liya. Kursus iki nduweni pandangan sing apik lan pandhuan kanggo energi penyembuhan lan tenaga kerja. Iki kalebu pandhuan kanggo kabeh cara ngobati, nerangake cara akeh supaya sampeyan bisa ngobati awak dhewe lan nggawe kesejahteraan.

Keyakinan sampeyan dadi landasan kanggo nambani. Sihir saka intuisi yaiku negesake sampeyan urip ing wektu iki kanthi ora ana pengarepan, kesegaran sing terus-terusan. Intuisi minangka hak lair, kasedhiya kanggo kabeh wong. Nalika sampeyan nggawe kebiasaan ngelingi ngimpi, sampeyan bakal bisa entuk manfaat saka jinis obat iki.