PANCAKES- 검역 된 캐나다인 의 환각 - 봉쇄 꿈 이 이루어 집니다 - Tolerant Planet
PANCAKES- 검역 된 캐나다인 의 환각 - 봉쇄 꿈 이 이루어 집니다 - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, PANCAKES- 검역 된 캐나다인 의 환각 - 봉쇄 꿈 이 이루어 집니다 - Planet Tolerant
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, PANCAKES- 검역 된 캐나다인 의 환각 - 봉쇄 꿈 이 이루어 집니다 - Planet Tolerant

PANCAKES- 검역 된 캐나다인 의 환각 - 봉쇄 꿈 이 이루어 집니다

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

PANCAKES - Hallucination Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake

Isolasi awake dhewe sajrone krisis COVID lan karantina…. Halusinasi ORA ORA… utawa malihake halusinasi sampeyan dadi pancake (lan jinis sarapan liyane sing nyenengake) dadi impen. Gabung ing pesta kasebut kanthi sinau macem-macem ide, resep, lan rasa sing cocog karo kulawarga lan kanca-kanca sing apik. Vegan, bebas gluten, lan seneng banget!

Priksa video kita kene