BUNDLE SENIOR: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bundel iki mung $ 300.00 - Tolerant Planet
BUNDLE SENIOR: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bundel iki mung $ 300.00 - Tolerant Planet
BUNDLE SENIOR: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bundel iki mung $ 300.00 - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, SENIOR BUNDLE: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bundel iki mung $ 300.00 - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, SENIOR BUNDLE: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bundel iki mung $ 300.00 - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, SENIOR BUNDLE: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bundel iki mung $ 300.00 - Tolerant Planet

BUNDLE SENIOR: 5-1: Kursus 3-Musik, lan Kursus 2-Tari Dibungkus dadi 1 Rega! Tuku bungkus iki mung $ 300.00

Reguler regane
$ 300.00
Harga jual
$ 300.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

Paket Kursus Senior 5-1!

Digawe khusus kanggo para senior, 5 kursus iki ditawakake kanthi rega sing spesial.

3 Kursus Musik: 

- kabeh kursus kalebu luwih saka 15 sesi sing beda. 

 

- Lelungan Musik Klasik Liwat Era

- Harmonies saka saindenging jagad

- Irama: Kepiye Irama saka saindenging jagad iki ditulis ing saben dinane. 

 

2 Kursus Nari: 

2 Kursus nari sing diwulangake dening ballerine profesional, koreografer, lan penari jazz.  

 

Priksa video kita kene