Yen sampeyan ngerti - Kanada wis --ã được kiểm dịch - giấc mơ khóa càna thành hiện thực - Tolerant Planet
Yen sampeyan ngerti - Kanada wis --ã được kiểm dịch - giấc mơ khóa càna thành hiện thực - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Gambar - Gabung ing Kanada - Kanada - Gabung kanggo Sampeyan - Tolerant Planet
  • Muat gambar menyang pamirsa Galeri, Gambar - Gabung ing Kanada - Kanada - Gabung kanggo Sampeyan - Tolerant Planet

Bánh xèo - gio giác của người Kanada đã được kiểm dịch - giấc mơ khóa cửa thành hiện thực

Reguler regane
$ 18.00
Harga jual
$ 18.00
Reguler regane
Sold metu
Rega unit
saben 
Tax included. Shipping diwilang ing checkout.

PANCAKES - Hallucination Kanada Karantina - impen sing ora bisa dilalekake

Isolasi awake dhewe sajrone krisis COVID lan karantina…. Halusinasi ORA ORA… utawa malihake halusinasi sampeyan dadi pancake (lan jinis sarapan liyane sing nyenengake) dadi impen. Gabung ing pesta kasebut kanthi sinau macem-macem ide, resep, lan rasa sing cocog karo kulawarga lan kanca-kanca sing apik. Vegan, bebas gluten, lan seneng banget!

Priksa video kita kene